За нас

Ние сме представители на Business Process Technologies, иновативна компания, която подобрява качеството на живот на хората по целия свят. Системата WebWellness е едно от направленията на фирмата.

Business Process Technologies, заедно с Lidomed-Bio Research and Production Enterprise, разработват високотехнологични продукти на WebWellness, които подобряват качеството на живот на хората по целия свят. Системата WebWellness е уелнес технология, която може да се използва от лекари, както и от хора без медицинско образование у дома. Това са устройства за биорезонансна терапия, които ще удължат и подобрят живота и здравето ви.

Без да мислим за количеството токсини в нашето тяло и техния ефект върху нашето здраве и благополучие, ние купуваме лекарства в аптеката, прехвърляйки отговорността за нашето здраве върху фармацевти и хапчета и по този начин се борим със симптомите, но не и с ПРИЧИНАТА за заболяванията. Нашите биорезонансни устройства помагат за прочистване на организма от токсини, паразити и помагат за преодоляване на хроничните заболявания.

Какво е биорезонанс?

Основният принцип на биорезонанса е да се коригира функцията на тялото чрез използване на електромагнитно излъчване. Освен това цялото лъчение има определени параметри, които могат да взаимодействат с биоритмите на човешкото тяло. Въздействието се основава на индивидуалния подбор на определена честота, която поради въздействието върху тялото е способна да засили физиологичните процеси, да хармонизира и стабилизира всички процеси в човешкото тяло със слаби електромагнитни сигнали. Биорезонансната диагностика (BRD) се отнася до нови информационни технологии, базирани на най-новите постижения във физическите и биологичните науки. С негова помощ в една сесия можете да установите причините за заболяването и да поставите диагноза.

Преди повече от сто години физикът Н.Е. Введенски работи върху нервно-мускулния апарат и установява съществуването на ритмичната природа на нервно-мускулната тъкан; в процеса на работа той открива колосален диапазон от ритми, които нашата нервно-мускулна система проявява по време на движение. И че невроните и мускулните клетки са основно протеинови структури, които са в естествено (естествено, здравословно) състояние и извършването на работа, свиване, изисква момент за възстановяване на тяхната работоспособност.

Когато протеинова молекула, която е запазила естествената си структура, молекулата е антена, която, сгъвайки се и свивайки по своя размер, извършва пространствена промяна в структурата си. Тя извършва външна работа, движение на мускулите и в следващия момент протичат процесите на нейното възстановяване до това естествено (естествено, здравословно) ниво. Вибрациите на тази микромолекула са същите ритми, които можем да измерим сега. Тези разработки допринесоха за развитието на биорезонансните технологии.

Също така беше показано, че всички компоненти на човешкото тяло: органи, клетки, всякакви образувания вътре в клетките, ензими, всичко това изпълнява функциите си в определен ритъм и със собствена честота. Обхватът на тези честоти, при определена стойност на рН, интензивността на водородните йони, има резонансна крива, нейната честота е десетки GHz, а нервно-мускулното влакно функционира на честота 100-150 херца. Нашето тяло, Введенски представя като полифоничен орган, който възпроизвежда няколко мелодии едновременно.

История на метода

През 1920 г. ученият Роял Реймънд Райф изобретява първия в света ултравиолетов микроскоп и микроманипулатор. Използвайки този сложен апарат, Райф първи вижда жив вирус. Райф старателно идентифицира индивидуалния емисионен спектър на всеки микроб, използвайки свойствата на среза. Тогава той действа върху вируса със собствена честота, което довежда до резонанс. Резонансът усилва излъчването на честотата, точно както две океански вълни се усилват помежду си, когато се слеят заедно.

Райф използва генератор на електромагнитни вълни за лечение на рак в краен стадий. Още през 1934 г. в щата Калифорния гореспоменатият учен е взел 16 неизлечимо болни доброволци, които са имали терминален рак. След 3 месеца, на 14 вече здрави хора са спрели лечението им, останалите две са лекувани в продължение на още 4 седмици, след което те също са напълно здрави.

Тези принципи на влияние върху патогенни микроорганизми служат за основа на работата на уникалната WebWellness система.
WebWellness технологиите са предназначени за ефективна борба с паразитите, прочистване на организма от токсини и профилактика на много заболявания. С помощта на електромагнитни вълни, които по своята честота съвпадат с естествените трептения на микроорганизмите, устройството въздейства върху патогенните микроорганизми в нашето тяло и ги унищожава, засилвайки тези трептения.

Производителността на устройствата е ясно видима под микроскоп с тъмно поле (вижте видеоклипа тук). Поставихме ресничестите бактерии на обувката под микроскопа и след няколко секунди стартирахме програмата на устройството. Ударът на устройството доведе до резонанс и руптура на мембраната. Най-важното е, че тези електромагнитни вълни са абсолютно безопасни за човешкото тяло . честотата на жизнената активност на паразитите не се пресича с честотата на човешката дейност и засяга само паразитите и използването му няма възрастови ограничения.

Въпреки факта, че методът на лечение на д-р Р. Райф се оказа 100% ефективен, той бързо беше забравен поради усилията на фармацевтични компании, които разбират заплахата от иновативен метод на лечение

%d блогъра харесват това: